Levendulás keksz

2016.11.14.

Levendulás keksz

A sok sok „nagyon finom”, „hűha de jó” „ez isteni” visszajelzés, amit a kóstoltatásaink alkalmával kaptunk Önöktől, tőletek. Fogadják, fogadjátok szeretettel BioSzentandrás levendula keksz receptjét.
BioSzentandrás szárított levendula virágából.

Hozzávalók:

60dkg Finomliszt

3 evőkanál BioSzentandrás szárított levendula virág

3 db citrom reszelt héja

3 evőkanál szódabikarbóna

3 csipet étkezési só

3 tojás

36 dkg porcukor

25 dkg vaj

6 evőkanál méz

3 evőkanál víz

Hozzávalókat összekavarjuk és két kanál segítségével tepsibe kikanalazzuk 5 - 5 cm távolságokra helyezzük a  kis gombócokat.

Előmelegített sütőben 180 fokon 10 percig sütjük.

Kellemes sütögetést kíván!

BioSzentandrás csapata!

Termék ajánlatunk a keksz mellé a fűszerszörpök és

gyümölcslekvárok.

vissza

Megosztás