Hernád Fesztivál - hatodszor

2014.07.28.

Hernád Fesztivál - hatodszor

Hernádszentandrás - Mint egy nagy család várja a vendégeket Hernádszentandrás augusztus 1 és 3. –a között. Ekkor rendezik meg ugyanis a hatodik Hernád Fesztivált, ami az idén három naposra bővült.

Aki hozzánk jön, az hazajön – mondja Üveges Gábor,Hernádszentandrás polgármestere. A mi fesztiválunk nemcsak kikapcsolódást, szórakozást nyújt, hanem igazi kincsekkel is igyekszik gazdagítani. Településünk önmaga szeretne lenni az áradó vendégszeretet, a családias vendéglátás, a nyugalom szigete, az élhető jövő bölcsője, melyre talán sohasem volt akkora szükségünk, mint napjainkban. Hernádszentandrásönkormányzata a gazdája a BioSzentandrás programnak, amely az elmúlt években a legnagyobb biokertészetté nőtte ki magát a térségben. Híres a település a közösségépítéséről is. Az idei Hernád Fesztivál különlegessége, hogy első ízben három napos kínálattal várja látogatóit közelről, s távolról egyaránt.

Szentandrás Íze Főzőverseny

„Indul a Bakterház” a péntek estével együtt, a szombati X. Szentandrás Kupa kispályás labdarúgótorna igazi csemegéje lesz a Fradi Öregfiúk – Hernádszentandrás Öregfiúk mérkőzés, mint ahogy a Szőke András –Bede Róbert páros közreműködésével a biokertészet fűszernövényeit is felhasználó V. Szentandrás Íze Főzőverseny. Lesz „Gyerek Sziget” kézművességgel, népi játszótérrel, pónilovagoltatással, délután kisvonattal gyönyörködhetnek a résztvevők a táj szépségében. Helyi színészpalántákkal igazi, a közönséget is megmozgató vásári komédiába csap át a kora este, majd táncház, és egy fergeteges zenés mulatság zárja a második napot. Augusztus 3-a, vasárnap délelőtt a pihenésé, délután öt órakor viszont visszatarthatatlanul elindul a Fesztivál-koncert dübörgése, melyen 8 amatőr zenekar bemutatkozását követően, a csillagokkal egy időben este 9 órakor lép színpadra, és ad egy kétórás koncertetMagyarország egyik legnépszerűbb együttese, a Magna Cum Laude! Részletek awww.hernadszentandras.hu honlapon, és a BioSzentandrás facebook oldalán olvashatók.

vissza

Megosztás