BioSzentandrás
"...mint egy nagy család"
2016.11.14.
A sok sok „nagyon finom”, „hűha de jó” „ez isteni” visszajelzés, amit a kóstoltatásaink alkalmával kaptunk Önöktől, tőletek. Fogadják, fogadjátok szeretettel BioSzentandrás levendula keksz receptjét.
BioSzentandrás szárított levendula virágából.
Hozzávalók:
60dkg Finomliszt
3 evőkanál BioSzentandrás szárított levendula virág
3 db citrom reszelt héja
3 evőkanál szódabikarbóna
3 csipet étkezési só
3 tojás
36 dkg porcukor
25 dkg vaj
6 evőkanál méz
3 evőkanál víz
Hozzávalókat összekavarjuk és két kanál segítségével tepsibe kikanalazzuk 5 - 5 cm távolságokra helyezzük a kis gombócokat.
Előmelegített sütőben 180 fokon 10 percig sütjük.
Kellemes sütögetést kíván!
BioSzentandrás csapata!
Termék ajánlatunk a keksz mellé a fűszerszörpök és
gyümölcslekvárok.
Vásárlói tájékoztató | Vásárlási feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Hírlevél | Bio Minősítés | Mobil